(FOTO) Natalija Verboten je v drzni črni obleki spomnila, zakaj je še vedno slovenska kraljica dekoltejev

D.Ži
14.04.2023 09:53

Ena naših najbolj priljubljenih pevk svoje spletne sledilce redno razvaja s fotografijami, ob katerih jim postane toplo pri srcu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Srečni tisti, ki na Instagramu sledijo Nataliji Verboten, saj ena naših najbolj priljubljenih pevk za svoje spletne sledilce zelo lepo skrbi. Redno objavlja utrinke iz zasebnega življenja, tu in tam pa postreže kak poseben bonbonček. Ponosna lastnica najbolj znanega dekolteja v državi, ki je svoj čas zaradi nelaskavih fotografij bil vpleten v enega večjih tabloidnih škandalov, se svojih čarov dobro zaveda in jih neguje.

Ker jo oboževalci radi gledajo vsaj toliko, kot poslušajo, se Natalija s svojo podobo zmeraj zelo potrudi in izbira obleke, ki njene ženske čare še dodatno podčrtajo. Tokrat je na svojem profilu objavila fotografijo, ob kateri je nekaterim postalo zelo prijetno pri srcu. Najbolj znana prebivalka štajerskega Jurija je pozirala v drzni črni obleki, katere glavna značilnost je drzno globok dekolte.

Iz njega nagajivo kukata, če uporabimo njene besede, znameniti dvojčici. Sledilci so več kot navdušeni. "Kraljica!" ji sporoča eden od njih. "Prelepa," dodaja drugi. Se strinjamo. 46-letna Natalija je v vrhunski formi in ohranja sloves ene naših najlepših estradnic. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta