Popularno

(FOTO) Ljudje so nad zapackanimi kopalkami navdušeni: Tako je videti Severina, kadar je prekrita z blatom

D.Ži
22.11.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hrvaška pevska zvezdnica Severina Vučković trenutno uživa na počitnicah v Jordaniji, od koder nenehno objavlja utrinke na svojem Instagram profilu.

Tokrat se je pohvalila, da je obiskala Mrtvo morje, kjer je preizkusila največjo tamkajšnjo atrakcijo - zdravilno, mineralov polno blato, ki ima bojda številne lepotilne učinke. 

"Zdaj lahko z gotovostjo zatrdim, da sem bila 380 metrov pod morsko gladino," je pripisala fotografijam, na katerih je pozirala v miniaturnih kopalkah. Kot se za obisk uradno najnižje točke na zemeljski površini spodobi, je na svojo kožo nanesla nekaj mrtvomorskega blata, s katerim je zapackala tudi kopalke. 

"Senzacionalno," je med prvimi komentirala oblikovalka Matija Vuica. "Najboljša si", "Polepšala si mi dan", "Uau, Severina, veš, da te ljubim" ji s številnimi srčki in emotikoni sporočajo navdušeni oboževalci.

Pred tem se je Severina javila tudi z vožnje po puščavi, kjer je nekaterim v oči padel njen postavni šofer.

Kdo ji dela družbo na potovanju, ni znano, počitek pa si je po nizu uspešnih koncertov vsekakor zaslužila.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?