(FOTO) Kako je to mogoče? Velika zvezdnica 90-ih se ni postarala skoraj niti za dan

D.Ži
28.09.2022 09:30

Natalie Imbruglia je očitno odkrila formulo večne mladosti. Tudi četrt stoletja po svojem največjem hitu je videti naravnost čudovito.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Natalie Imbruglia je po vsem svetu prodala več kot štiri milijone izvodov svojega debitantskega singla "Torn" in 25 let po tem, ko je zasedla vrhove lestvic, čedna pevka še naprej preseneča s svojo atraktivnostjo.

Profimedia

47-letna Natalie je prejela številne komplimente oboževalcev, navdušenih nad njenim mladostnim videzom. Po nastopu v oddaji "Wednesday's This Morning" nekateri pravijo, da se je od časov največje slave postarala komaj za kak dan.

"Vse se je zgodilo, kot bi mignil. Nisem si predstavljala, da bo pesem tako uspešna. Hvaležna sem, da sem bila del nečesa, kar se je dotaknilo toliko ljudi," je dejala Natalie.

Profimedia

Gledalci so bili navdušeni nad tem, kako je danes videti, družbena omrežja pa so preplavili komentarji o njeni lepoti in obrazu z le nekaj gubicami okoli oči.

V oddaji je nastopila v kratki obleki z volančki, pod katero je oblekla oprijete kratke hlače, v ospredje pa so prišle njene vitke noge.

Profimedia

"Natalie je še vedno videti čudovito, v 25 letih se je postala le za en dan", "Natalie Imbruglia se stara kot dobro vino", "Natalie ima še vedno tisto nekaj v sebi", "Polepšala mi je dan" so nekateri komentarji na družbenih omrežjih.

Natalie je pred pevsko kariero v 90-ih zaslovela v avstralski limonadi Sosedje, tri leta po tem, ko je serijo zapustila, se je lotila glasbene kariere. Singl "Torn", s katerim je osvojila občinstvo, še danes ostaja največji hit njene kariere, a ostaja glasbeno aktivna.

Profimedia

Zanimivo je vselej bilo tudi njeno ljubezensko življenje. Nekoč je hodila s priljubljenim igralcem Davidom Schwimmerjem, zvezdnikom serije Prijatelji. Po razhodu je spoznala pevca Daniela Johnsa na koncertu njegove skupine Silverchair. Nekajkrat sta se srečala na podelitvah glasbenih nagrad, nakar sta postala parček.

Profimedia

Leta 2002 je par naznanil zaroko in 1. januarja 2003 sta stopila pred oltar. Kasneje je Natalie v intervjujih govorila o tem, kako jo je srečanje z Johnsom rešilo depresije. Skupaj sta se ukvarjala tudi z glasbo, a sta bila zaradi narave dela pogosto ločena. Leta 2008 sta sporočila, da sta se razšla, a ostala v prijateljskih odnosih.

Profimedia

Oktobra 2019 je pevka na Instagramu objavila, da je rodila sina Maxa Valentina Imbruglia, ki ga je dobila s pomočjo umetne oploditve.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta