Velika glasbena zvezda 90-ih sporočila, da pri 44 letih pričakuje prvega otroka

D.Ži
25.07.2019 11:26

Natalie Imbruglia je zanosila s pomočjo medicine in je presrečna.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Novica, ki je njeni oboževalci niso pričakovali. Svoj čas zelo aktualna pevska zvezdnica Natalie Imbruglia je sporočila, da pričakuje svojega prvega otroka. 44-letna glasbenica je odkrila, da je zanosila z medicinsko pomočjo, odločila se je za in vitro oploditev, spermo pa je daroval javnosti neznani donator. Veselo novico je objavila na Instagramu. Tam je tudi razkrila, da je podpisala novo pogodbo z založbo BMG in da je zadnja leta pisala nove skladbe. Dodala je še fotografijo, na kateri je dobro viden njen nosečniški trebušček.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0U6P7aD7I1/{/instagram} 
"In kot lahko vidite na fotografiji, še ena objava ... (nisem pogoltnila lubenice). Jeseni pričakujem svojega prvega otroka. Tisti, ki me poznajo, vedo, da sem si to dolgo želela in blagoslovljena sem, da je to mogoče ustvariti s pomočjo in vitro oploditve in donatorja sperme - več o tem ne bom javno govorila," je napisala pevka. "Tako sem vznemirjena zaradi prihajajoče avanture ... novega albuma in postala bom tudi mama!" je sklenila svojo objavo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bx6MCCnn9P9/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BxtwAtxnVhj/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BxafnfPB7OF/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta