(FOTO) Kaj se dogaja z zvezdnico Beverly Hillsa? Živi v avtodomu, zdaj je polna modric pristala v bolnišnici

A.L.
23.08.2023 11:12

Zvezdnico serije Beverly Hills so paparaci ujeli, ko je zapuščala bolnišnico, fotografirali so jo v invalidskem vozičku in vso v modricah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Potem ko je v javnost prišla novica, da 50-letna Tori Spelling po ločitvi od moža Deana McDermotta živi v avtodomu s svojimi otroki, so igralko zdaj fotografirali v zaskrbljujočem stanju pred bolnišnico v Los Angelesu, kjer je iz neznanih razlogov preživela več dni. Zvezdnico serije Beverly Hills so paparaci ujeli, ko je zapuščala bolnišnico, fotografirali so jo v invalidskem vozičku in vso v modricah. Pred tem se je oglasila na družbenih omrežjih, kjer je zapisala, da pogreša svoje otroke, a ni razkrila razloga za hospitalizacijo.

Pred kratkim so po svetovnih medijih zaokrožile fotografije Tori z otroki pred motelom, ki stane 100 dolarjev na noč, kar je daleč od luksuza, ki ga je igralka vajena. Nihče pa ni pričakoval, da se bo iz te zanjo skromne namestitve preselila v še bolj skromno.

Paparaci so jo namreč ujeli za volanom velikega avtodoma, Daily Mail pa poroča, da družina zdaj živi v vozilu. Zanimivo je, da je otroštvo preživela v razkošni vili, vredni 165 milijonov dolarjev, ki je bila v lasti njenega očeta Aarona Spellinga, kjer je živela z njim in mamo Candy.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta