Odraščala je v vili za 165 milijonov, zdaj zvezdnica Beverly Hillsa zaradi plesnive hiše s 5 otroki živi v avtodomu

D.Ži
04.08.2023 11:24

Kakšen padec. Po ločitvi je Tori Spelling nekaj časa živela v neuglednam motelu, zdaj dneve z družino preživlja pod milim nebom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tako te dni z otroki živi igralka, rojena v eni najbogatejših hollywoodskih družin. 
Profimedia

Ameriška igralka Tori Spelling po ločitvi od Deana McDermotta z otroki živi v avtodomu. Nedavno je v javnost prišla nenavadna informacija, da biva v neuglednem motelu, v katerem nočitev stane 100 dolarjev, tam naj bi se bila namestila s svojimi petimi otroki Liamom (16), Stello (15), Hattie (11), Finnom (10) in Beaujem (6). Razlog za selitev v motel je pripisala težavam s plesnijo, ki naj bi jih imeli v družinskem domu, in trdila, da so zaradi tega pogosto zbolevali.

Profimedia

Zdaj so jo opazili, kako kampira v okrožju Ventura. Z otroki živi v avtodomu znamke Sunseeker E450, v katerem so kuhinja, kopalnica, spalnica in dnevna soba.

Profimedia

Nekdanja zvezdnica globalno priljubljene serije Beverly Hills 90210 je otroštvo preživela v razkošni vili, vredni 165 milijonov dolarjev, ki je bila v lasti njenega očeta, hollywoodskega mogotca Aarona Spellinga. Z njim in mamo Candy je živela v razkošni soseski Holmby Park. V vili je na voljo imela 123 sob, 27 kopalnic in 14 spalnic na petih hektarjih.

Profimedia

Tori in otroci so iz avtodoma prinesli stole za kampiranje, hladilnik, štedilnik in zložljivo mizico ter celo preprogo za pokritje prašnih tal. Tori je nosila zelen pulover z napisom "sočutje" na sprednji strani in "ne zapuščaj doma brez njega" na zadnji strani, kar so nekateri razumeli kot sporočilo bivšemu partnerju. 

Profimedia

Kljub temu je bila Tori videti sproščena, ko se je udobno namestila na svoj za kampiranje, nosila je velika sončna očala in brskala po svojem mobilnem telefonu. V nekaj dneh je zamenjala več oblek, opravljala pa je tudi gospodinjska opravila, pred avtodomom je sušila perilo, pripravljala obroke in v bližnjem supermarketu kupovala živila. 

Nekaj časa je Tori s petimi otroki živela tudi v neuglednem motelu. 
Profimedia

Tori je bila 18 let poročena s kanadskim igralcem in voditeljem. "Njeno bivanje v motelu ni povezano z ločitvijo," je po poročanju Daily Maila dejal vir. Po besedah ​​tesnega skupnega prijatelja para Dean meni, da je naredil vse, kar je bilo v njegovi moči, da bi osrečil svojo ženo, vendar čuti, da njegova prizadevanja niso bila z ničemer poplačana.

Tori z otroki pred motelom, v katerem nočitev stane 100 dolarjev na noč. 
Profimedia

"Dean se je spremenil in zelo trdo delal, da bi bil mož, ki ga je potrebovala, vendar je še vedno zahtevna. Nič, kar je naredil, ni bilo dovolj dobro zanjo," je  za Daily Mail povedal poznavalec in trdil, da je Tori uporabljala lastne zakonske težave za medijsko prisotnost. Dean se bojda ni strinjal s tem, da se je Tori z otroki namestila v motelu, njenega novega življenja v avtodomu pa še ni pokomentiral. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta