(FOTO) Hudo bolna Celine Dion spregovorila o tem, kako slabo je z njo v resnici: "Simptome sem ignorirala 17 let ..."

D.Ži
30.05.2024 10:30

Nič ne kaže na to, da bi se kanadska superzvezdnica kmalu vrnila na odre, je pa o svoji težki bitki posnela pretresljiv dokumentarni film.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dokumentarec o bolni kanadski zvezdnici naj bi bil zelo pretresljiv. 
Profimedia

Celine Dion je v velikem intervjuju za Vogue spregovorila o svojem zdravju, da bi predstavila napovednik za dokumentarec "I Am: Celine Dion", ki bo izšel 25. junija pri ponudniku pretočnih vsebin Prime.

"Upam, da dokumentarni film ne bo prestrašil ljudi, ampak jih bo ozavestil. Potrebovala sem 17 let - prosim, ne čakajte tako dolgo," je dejala. Leta 2008 je Dion opazila, da je z njenim zdravjem nekaj narobe.

Celine Dion v filmu povsem iskreno govori o težki bitki, ki jo poskuša dobiti. 
Profimedia

"Čutila sem težave z nadzorom svojega glasu. Pela sem visoke tone, nato pa se je moj razpon začel krčiti. Šla sem k zdravniku, pregledali so moje glasilke in rekli, da so otekle," je povedala. Nadaljevala je po starem, nato pa ugotovila, da ima težave z gibanjem. "Morala sem se naslanjati na stvari," se spominja.

Povezala se je z najboljšimi zdravstvenimi strokovnjaki, ki redki bolezni očitno niso kos.
Profimedia

Šele leta 2020, ko se je začela pandemija koronavirusa, se je odločila, da se popolnoma posveti zdravju in ugotovi, za kaj gre. "Nisem več želela biti pogumna, hotela sem biti pametna. Ko sem dobila diagnozo, mi je odleglo," je priznala.

Celine pravi, da koncerte in oboževalce zelo pogreša. 
Profimedia

Pevka trpi za nevrološko motnjo, ki ji pravijo tudi "sindrom toge osebe", diagnosticirali so jo jeseni 2022. Zaradi tega je za nedoločen čas preložila turnejo in vse nastope.

Celine je življenje na glavo postavil "sindrom toge osebe". 
Profimedia

"Na žalost ti krči vplivajo na vse vidike mojega vsakdanjega življenja. Včasih mi je težko hoditi in mi bolezen ne dovoljuje, da bi uporabljala svoje glasilke za petje, kot sem vajena," je Dion razkrila leta 2022.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta