(FOTO) Hči legendarnega nogometaša gre v razvpiti TV-šov: Čaka jo 10 čvrstih in hormonov polnih samskih tipov

D.Ži
01.06.2022 09:35

Oče se drži za glavo, a hči reči počne po svoje. Atraktivna Gemma Owen bo poletje preživela na Mallorci, kjer bo poskušala najti ljubezen.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hčerka legendarnega britanskega nogometaša Michaela Owena, Gemma Owen, se je znašla na uradnem seznamu udeležencev razvpitega resničnostnega šova "Love Island", ki slovi kot eden najbolj razvratnih televizijskih formatov. Gre za šov, ki je poln eksplicitnih spolnih prizorov. Gledanost je izjemna, saj dogajanju sledi na milijone gledalcev. 

Profimedia

19-letna Gemma je profesionalna kolesarka, priljubljena na družbenih omrežjih in ima svojo linijo kopalk. O njenem nastopu v šovu se je govorilo že več mesecev, vse skupaj je do nedavnega zanikala, a si je, kot kaže, premislila.

Profimedia

"Otok ljubezni gledam vsako poletje, a trenutno ne razmišljam o tem, saj ne iščem ljubezni. Nekateri izzivi, ki se pojavljajo v oddaji, so zelo veliki. Nisem prepričana, da bi lahko poljubila deset fantov zapored. A mislim, da je to odlična oddaja," je pred časom povedala Gemma za Daily Mail.

Profimedia

Takrat je tudi razkrila, da oče nad idejo o njenem sodelovanju v oddaji ni preveč navdušen. "O fantih trenutno ne razmišljam. Oče zagotovo ne bi bil vesel, če bi naznanila, da grem v Love Island," je dodala. No, razpletlo se je drugače.

Profimedia

Kot kaže, se bo Gemma vse poletje sončila na Mallorci, njen nastop v šovu pa so potrdili tudi na uradni strani projekta Love Island.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta