(FOTO) Ena naših najboljših tenisačic si je privoščila rajski dopust. Ste videli, kako čudovita je v dvodelnih kopalkah?

D.Ži
08.12.2023 09:50

Kaja Juvan si vsake toliko v toplih krajih napolni baterije, tokrat se je odpravila v kraje, ki jih običajno povezujemo z medenimi tedni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kaja Juvan je novembra igrala v Sevilji.
Profimedia

Kdor trdo dela, naj tudi počiva. In prav tej misli je te dni sledila Kaja Juvan, čedna slovenska tenisačica, ki si je ob koncu leta privoščila več kot zaslužen oddih. Medtem ko so temperature v Sloveniji zlezle pod ničlo, je Kaja spakirala kovček in odpotovala na eno najbolj sanjskih destinacij na svetu, kjer se poletje nikoli ne konča. Na Maldive, ki jih sicer mnogi povezujejo z medenimi tedni, a so idealni tudi za polnjenje baterij. 

Kaja je z nekaj utrinki otroškega raja razveselila tudi svoje spletne sledilce. Udobno se je namestila v enem od hotelskih kompleksov, sezula čevlje in stopila v mehki beli pesek, vsa v poletnem vzdušju. Sledilci hvalijo njeno poletno, sproščeno in zelo preprosto pričesko, objavila je tudi ljubek plažni sebek, na katerem ji družbo dela njena simpatična mama. Ker so vrhunski športniki zelo ponosni na svoja izklesana telesa, se je Kaja objektivu sredi turkiznega morja nastavila tudi v dvodelnih kopalkah - spodnji del je bel, zgornji pa črn (v spodnji fotogaleriji). 

Sledilci so polni komplimentov, sporočajo ji, da je ena najlepših, prijaznih in sladkih ljudi. No, Kaja in mama sta eksotični raj medtem že zapustili, tenisačica pa je fotografijam pripisala, da se je imela čudovito, a da se je medtem že vrnila na delo. 

Kaja v prostem času rada potuje, zlasti v tople kraje, brskanje po njenih družabnih profilih hitro razkrije, da je pred časom nove moči nabirala tudi na Tenerifu in še kje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta