(FOTO) Eden najlepših znanih Slovencev bo spet postal očka: Žena si je želela tri otroke, zdaj se ji bo želja uresničila

D.Ži
04.04.2024 09:49

Kadar ne pleše, naš plesni zvezdnik najbolj uživa v družinskem življenju, ki bo kmalu postalo še bolj živahno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miha in Kristina Vodičar bosta starša že tretjič postala v poletnih mesecih. 
Osebni Arhiv

Družinska sreča bo kmalu popolna. Miha Vodičar, eden najčednejših slovenskih plesalcev, večkratni državni prvak in svetovni pokalni prvak, je za revijo Lady potrdil, da bo že tretjič postal očka. Novice o veselem pričakovanju z ženo Kristino nista obešala ne veliki zvon. Spola otroka ni razkril, povedal je le, da se bo družina razširila v poletnih mesecih. 

36-letni plesni zvezdnik in tri leta mlajša žena sta starša prvič postala leta 2019, nato pa drugič dve leti kasneje. Lady piše, da si je njegova žena zelo želela tri otroke, saj tudi sama prihaja iz velike družine, odraščala je z dvema starejšima bratoma.

Vodičarja so slovenski gledalci najbolj spoznali med sodelovanjem v raznih plesnih šovih, tudi v Zvezde plešejo, kjer je po plesnem parketu vrtel športno novinarko Sanjo Modrić, nato Tino Gorenjak, kratek čas tudi Kajo Vidmar. Videli smo ga tudi v več videospotih.

Vodičar je sicer že večkrat poudaril, da je zelo družinski človek in da je, kadar ne pleše, najraje doma. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta