(FOTO) Bill Cosby se je v zaporu zelo spremenil: Tako prešerno se nasmiha na zadnji fotografiji

D.Ži
22.10.2020 09:52

Videz nekdaj tako priljubljenega televizijskega zabavljača se je v zaporu precej spremenil. Na novi fotografiji je videti precej zanemarjeno, pa tudi nekako bolj veselo kot pred začetkom prestajanja kazni.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Celo za rešetkami obsojeni posiljevalec Bill Cosby vedno znova najde priložnost, da preseneti javnost. V javnost je prišla nova zaporniška fotografija 83-letnika. Nihče ni pričakoval, da se bo na njej prešerno smejal. 

Reuters

Šlo je za vsakoletno uradno fotografiranje zapornikov in fotografija bi le težko bila bolj v duhu leta 2020. Cosby, katerega obraz krasi nepričakovano veder nasmeh, okoli vratu nosi zaščitno masko. Hollywoodski milijonar kazen prestaja v zaporu SCI Phoenix v Pensilvaniji. Gre za prvo fotografijo, odkar so Cosbyja leta 2018 obsodili na  zaporno kazen v trajanju treh do desetih let. Billov videz se je med prestajanjem kazni očitno precej spremenil. Videti je bolj zanemarjeno, pa tudi bolj vedro in sproščeno kot med sojenjem. 

Reuters

Aprila 2018 so ga spoznali za krivega po vseh točkah obtožnice za posilstvo Andree Constand, ženske, ki je delala kot članica ženske košarkarske ekipe univerze Temple. Tam sta se s Cosbyjem preko skupnega prijatelja tudi spoznala. Njej je bilo le 24 let, Cosbyju pa 60. Igralec trdi, da ženske ni nikoli spolno napadel.

epa

Cosby se z zaporom očitno spopada s humorjem. Svoji celici pravi "penthouse" in dodaja, da so ga v zaporu dobro sprejeli. "Od mene ne boste slišali, da se kesam. Bil sem tam. Ne zanima me, kaj o vsem skupaj menijo ljudje, ki tam niso bili. Ne vedo, kaj se je zgodilo," je ob neki priložnosti dejal komik.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta