Bi prespali v vili, ki so jo posodili za film z Lady Gaga? Ni daleč od nas ...

ZaB
24.04.2023 12:37

Če ste med tistimi, ki na velikem platnu ne opazi le igre, in razmišljate o oddihu, imamo nekaj predlogov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Graščino, v kateri so snemali Hišo Gucci, je mogoče najeti za počitnice. 
Profimedia

Razmišljate o počitnicah v Italiji in vam ni treba skrbeti za prav vsak evro, obenem pa ste filmofil, ki ne opazi le igre, temveč tudi, kje se filmske zgodbe dogajajo? Zdaj lahko prespite v vili ob jezeru Como iz Hiše Gucci. Graščina, v kateri so snemali film z Lady Gaga, Alom Pacinom, Salmo Hayek in ostalimi zvezdniki, se oddaja. Airbnb za nočitev zahteva dobrih 1000 evrov.

Vilo so zgradili v 16. stoletju in je s šestimi spalnicami in prav toliko kopalnicami ena največjih ob italijanskem jezeru. Kopalnice so iz marmorja in z zlatimi ogledali, po stenah visijo umetniška dela ...   

Ali pa raje Potter Cottage? Izmišljeni dom Harryja Potterja stoji v Suffolku, kakšno uro vožnje od Cambridgea, in je cenovno precej bolj dostopen. Za nočitev z zajtrkom tam boste odšteli okoli 200 evrov.  

Če bi radi potovali še dlje, so na portalu Dnevnik.hr izbrskali filmski dom Kristen Stewart v Somraku. Stoji na deževnem pacifiškem severozahodu ZDA. Lahko ga najamete za počitnice. Cena za eno noč: okoli 300 evrov.  

Najeti je mogoče tudi hišo iz Belega lotosa ali pa zanimivo domovanje Shoshanne iz HBO-serije Dekleta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta