Odpovedi na Ptuju: Prireditve ob občinskem prazniku prilagojene

Hojka Berlič
04.08.2023 17:00

Del glasbenega dogajanja Ptujske noči kljub slabemu vremenu ostaja, Rancarija prestavljena

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Ta konec tedna se je ob prazniku ptujske občine s prepoznavno poletno Ptujsko nočjo obetalo eno najživahnejših dogajanj na Ptuju, na občini pa s partnerji kljub slabemu vremenu vztrajajo pri izvedbi vsaj dela programa, a v prilagojeni obliki. Danes bodo tako dogajanje preselili v zaprte prostore, podobno velja tudi za jutri.

V primeru slabega vremena se bo dogajanje preselilo v Kavarno Evropa

V Ulici heroja Lacka bo od 19. ure dalje potekalo dogajanje pod naslovom Nazaj v 90. z DJ Boštjanom, v primeru slabega vremena se seli v Gostilno pri Pošti in Alex Imbiss. Druženje ob glasbenih ritmih, za katero bo skrbel DJ Jure, se bo na Mestnem trgu začelo ob 20. uri, v primeru slabega vremena se bo dogajanje preselilo v Kavarno Evropa. Živahno dogajanje ob isti uri napovedujejo še na Krempljevi ulici, v Fürstovi hiši, kjer se obeta hip hop zabava s številnimi prepoznavnimi izvajalci, v primeru slabega vremena bo gostitelj CID Ptuj.

Rancarija prestavljena na konec meseca

Zaradi slabega vremena pa bo Brodarsko društvo Ranca Ptuj, ki letos praznuje pol stoletja delovanja, svojo tradicionalno, že 30. Rancarijo, prestavilo na soboto, 26. avgusta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta