(VIDEO) Množični pretep nogometašic v BiH, ena utrpela blažji pretres možganov

M.D.
29.07.2020 10:50

Sodnik je na tekmi, ki se je končala v prid gostujoče ekipe s 5:3, pokazal 13 rumenih in dva rdeča kartona.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Domača ekipa je objavila tri posnetke s sporne tekme, da bi dokazali, da niso krivi za napetost na igrišču, niti za pretep. Na Facebook strani ženskega nogometnega kluba Libero Goradže so zapisali, da objavljajo posnetke spornih situacij, zaradi katerih so njihove članice označili za divjakinje in talibanke. Temu pa je sledilo kresanje mnenj na družbenih omrežjih.
{facebookpost}https://www.facebook.com/watch/?v=341545106850650{/facebookpost}
Na tekmi Sana 2014 iz Sanskega Mosta in Libera Goradže je sodnik pokazal 13 rumenih in dva rdeča kartona. Ena od nogometašic gostujoče ekipe je utrpela blažji pretres možganov.
Z zmago 5:3 so si gostje iz Senskega Mosta priigrale igranje v finalu kvalifikacij za vstop med elito. V Libero Goradže so napovedali tožbo predsedniku gostujoče ekipe in objavo posnetka celotne tekme na portalu YouTube, kar naj bi služilo kot dokaz proti predsedniku Sane Damiru Sarajliću. 
"Po koncu sobotne tekme smo razmišljali, da smo odigrali slabo tekmo, kjer sta bili grobi obe ekipi, tudi igralke Sane, ki so bile pod pritiskom," so zapisali v domačem klubu in nadaljevali: "Za razliko od gostov nismo krivdo prenašali na drugo stran, kar so oni naredili in nas obtožili številnih stvari. Naše igralke so žalili z divjakinjami in talibankami. Na posnetkih, ki jih smo jih objavili, se vidi popolnoma drugačna slika od tiste, ki so jo oni lažno predstavili v javnosti in izpadli kot žrtve. Video posnetki s tekme bodo dokazi na sodišču proti predsedniku Sane Damiru Sarajliču, iniciatorju omadeževanja v javnosti in težkih besed, ki je ob pomoči drugih naredil veliko škodo našemu klubu in duševno bolečino našim dekletom."
Klub iz Sanskega Mosta je med tem na Facebooku objavil fotografijo svoje nogometašice, ki je doživela blažji pretres možganov, okoli desnega očesa pa je imela modrico. 
{facebookpost}https://www.facebook.com/zfnksana2014/posts/3694511020564150{/facebookpost}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta