Olimpija potrdila: Na ljubljansko klop se vrača stari znanec, predstavili tudi okrepitvi

ŠR
12.10.2021 16:10
Dino Skender znova trener nogometašev Olimpije, v Ljubljano še dve okrepitvi
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V nedeljo je odslovila Sava Miloševića, danes pa tudi uradno predstavila novega trenerja. Na klop nogometašev Olimpije se vrača Dino Skender, 37-letni Hrvat, ki je zmaje vodil že med junijem 2020 in januarjem 2021. Kot so sporočili iz kluba, ki je ravno v procesu zamenjave vodstva - predsednika Milana Mandarića bodo zamenjali novi investitorji z Nemcem Adamom Deliusom na čelu -, bodo v Skederjevem štabu še Karlo Primorac (pomočnik trenerja), Goran Boromisa (trener vratarjev), Ivan Zorić (kondicijski trener) in Hrvoje Božičković (kondicijski trener). 

Dino Skender je na 30 tekmah na klopi Olimpije zabeležil 16 zmag in 7 porazov.
Robert Balen

Z novim-starim trenerjem so v Stožicah predstavili še dve okrepitvi. Dres Olimpije bo znova oblekel branilec Goran Milović, ki je v Ljubljani že igral v jesenskem delu prejšnje sezone, njen napad pa je okrepil 31-letni Madžar Marko Futacs, ki je izkušnje med drugim nabiral v Leicestru, Portsmouthu in Hajduku.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta