Jasmin Mešanović: Sem napadalec, živim za gole

Marko Kovačevič Marko Kovačevič
04.08.2020 09:00

Nogometaš Maribora verjame, da se bodo vijoličasti vrnili na slovenski vrh

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Andrej Petelinšek

Učinkoviti so bili nogometaši Maribora na prvi preizkušnji pred novo sezono. V Ljudskem vrtu so drugoligaša iz Beltincev zlomili z visokih 8:1. "Je nekaj razlogov za zadovoljstvo. Po kratkem predahu smo nadaljevali, kjer smo končali. Imeli smo nekaj težkih treningov, na prvi tekmi pa dosegli visok rezultat. Seveda smo zadovoljni. Tako moramo nadaljevati, delati, da izboljšamo igro, gledati le naprej," se je proti uvodnemu testu v novem nogometnem letu ozrl krilni napadalec vijoličastih Jasmin Mešanović.
Priložnost je dobil po zamenjavi celotne enajsterice v drugem polčasu. Če so v prvem delu Beltinci še sledili 15-kratnim slovenskim prvakom, juriša v drugem niso zdržali. "Najpomembneje je, da smo razigrani. Seveda se je poznalo, da smo igrali z dvema ekipama, Beltinci pa niso veliko menjali. Razumljivo je, da so v drugem polčasu padli, mi, ki smo bili sveži, pa smo imeli več prostora za igro, dali več golov. Tako je tudi v prvenstvu. Ko naredimo pet menjav, lahko naredimo razliko. Ne glede na to, kdo je nasprotnik, moramo stremeti k temu, da smo boljši v polju, iz tekme v tekmo igramo bolje," je nogometaš iz Tuzle prepričan, da je pripravljalna tekma postavila dobre temelje pred uradnimi dvoboji.

V prejšnji sezoni napadalec iz Tuzle ni blestel, v začetku nove pa je dal nekaj razlogov za zadovoljstvo trenerja.
Andrej Petelinsek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta