Od ponedeljka do nedelje še en teden smučanja na Arehu, na Mariborskem Pohorju bo znova delovala gondola

Barbara Bradač
09.04.2021 16:00
S ponedeljkom se odpirajo tudi smučišča, a ob pogojih, ki so veljali še pred zadnjih zaprtjem (predhodno testiranje), tako bo Marprom odprl progo Cojzarica na Arehu. Na Mariborskem Pohorju bo od ponedeljka znova v pogonu krožna kabinska žičnica
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Aljoša Peršak

V nedeljo se končuje 11-dnevno zaprtje države in s ponedeljkom se sproščajo nekateri ukrepi. Odpirajo se tudi smučišča in tako pri Marpromu podaljšujejo zimsko sezono na Arehu še za en teden, saj imajo dovolj snega. Od ponedeljka, 12. aprila do predvidoma nedelje, 18. aprila, bo ponovno mogoča smuka na progi Cojzarica, kjer bo med 8. in 15. uro delovala istoimenska vlečnica. 

Od ponedeljka se lahko kolesarji spustijo po progi Red line.
Sašo Bizjak

"Dnevne vozovnice bodo za vse smučarje, ne glede na starost, stale 10 evrov, ob tem pa bodo že veljale nove sezonske smučarske vozovnice (2021/2022). Za obiskovalce smučišča bo od 8. do 12. ure odprta blagajna Areh, kjer bo poleg dnevnih moč kupiti tudi nove sezonske vozovnice oziroma prevzeti že kupljene v predprodaji, ki je trenutno v teku. Pri tem kupce prosimo, da na blagajno prinesejo s seboj staro sezonsko vozovnico," sporočajo iz podjetja Marprom. Dnevne vozovnice bodo ves čas na voljo tudi v koči pri zgornji postaji Cojzarice. Dostop do smučišča bo mogoč z avtomobili po cesti proti zgornji postaji vlečnice, smučarski avtobus med Bellevuejem in Arehom ne bo vozil.

Sašo Bizjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta