Letalski miting Aeros 2022 v Skokah odpovedan. Organizatorju načrte prekrižala slaba vremenska napoved

Gregor Grosman Gregor Grosman
02.09.2022 14:07

Prognostična služba napoveduje prihod vremenske motnje v soboto zvečer, ki lahko razmoči parkirne površine na njivah in travnikih in se lahko zadrži v nedeljo dopoldan, je sporočil organizator.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Frecce Tricolori so nastopili na Aerosu 2021.
Gregor Grosman

Letalski miting, ki bi se moral v nedeljo odvijati na športnem letališču v Skokah, je odpovedan. "Prognostična služba napoveduje prihod vremenske motnje v soboto zvečer, ki nam lahko razmoči parkirne površine na njivah in travnikih in se lahko zadrži v nedeljo dopoldan," je organizator sporočil na uradni Facebook strani dogodka.

Pojasnjujejo, da so starodobniki iz Italije zaradi slabe vremenske napovedi pri njih že odpovedali prihod, iz avstrijskega Zeltwega, za katerega je napoved za nedeljo dopoldan še slabša, pa letala kot so Saab Gripen in drugi, ne morejo zagotoviti udeležbe. "Zaradi vsega navedenega vam ne moremo zagotoviti letalskega dogodka v obsegu in kvaliteti, kot smo napovedovali in ga odpovedujemo," se še glasi obvestilo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta