(FOTO) Predvidoma šest dni bo zaprt del Pobreške ceste v Mariboru

Gregor Grosman Gregor Grosman
17.03.2023 12:50
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Na cesti bodo postavili avtodvigalo za dvig klimatov na zgradbo Europarka.
Gregor Grosman

Pobreška cesta bo v dolžini trgovskega centra Europark, od vzhodnega dela objekta do križišča z uvozom na Titovo cesto, pet dni zaprta za ves promet. Kot so zapisali na spletni strani Nigrada, bo vozišče zaprto zaradi del, ki jih bo opravljal izvajalec Klima Celje d.d. Na cesti bodo postavili avtodvigalo za dvig klimatov na zgradbo Europarka.

Cestna zapora bo predvidoma vzpostavljena od ponedeljka, 20. marca, od 7. ure zjutraj do sobote, 25. marca, do 19. ure.
Posnetek Zaslona

Cestna zapora bo predvidoma vzpostavljena od ponedeljka, 20. marca, od 7. ure zjutraj do sobote, 25. marca, do 19. ure. Obvoz je možen v smeri turbo krožišča na Titovi cesti, ob mariborski bolnišnici, ki ga zapustite na prvem izvozu v smeri centra mesta.

Klimate so na streho nakupovalnega središča sicer dvigovali že konec meseca novembra lani, ko sta bila nekaj dni zaprta uvoz iz izvoz iz Titove na Pobreško cesto. 

Tako so klimate na streho Europarka dvigovali novembra 2022.
Gregor Grosman
Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?