(FOTO in VIDEO) Mariborski dijaki navdušili Dragića in ameriške medije

Pred tekmo z Minnesoto so se mariborski srednješolci v dvorani American Airlines v Miamiju srečali s slovenskim košarkarjem Goranom Dragićem. Pred petkovo tekmo z Dallasom so pritegnili tudi pozornost ameriških medijev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Goran Dragić in mariborski dijaki
Andrej Petelinšek

Dopoldan so jih navdušili aligatorji v narodnem parku Everglades, zvečer pa še zmaj oziroma Dragon, kot se je vzdevek prijel zvezdnika lige NBA Gorana Dragića. Projekt #podamdaigram, v katerem sta se povezala Mestna občina Maribor in Fundacija Gorana Dragića, je na Florido pripeljal deset nadarjenih srednješolcev, ki so lahko doživeli enega od vrhuncev edinstvenega potovanja - pred tekmo Miamija z Minnesoto so tudi osebno spoznali zlatega kapetana slovenske reprezentance. V natrpanem urniku košarkarjev, kjer je vsaka minuta s strani kluba strogo odmerjena, se je Dragić v hodniku dvorane American Airlines srečal z dijaki, se z vsakim fotografiral in vsakemu podpisal majico ali zastavo.
{twitter}https://twitter.com/AljosaPersak/status/1232805591774638082{/twitter}

Andrej Petelinšek
Aljoša Peršak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta