Čarobni december: Na trgu Leona Štuklja koncerti, komiki in videokoncerti

mb.k.
06.11.2019 18:25

Čarobni december na Trgu Leona Štuklja bodo polnili koncerti, didžeji in videokoncerti. Koga od treh ponudnikov so izbrali, na občini ne razkrivajo

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Čarobni december na Trgu Leona Štuklja bo raznolik in kvaliteten, pravijo na občini.
Igor Napast

Na povabilo k oddaji ponudbe za program in produkcijo v okviru prireditev Čarobni december 2019 in silvestrovanja na prostem v Mariboru na Trgu Leona Štuklja so na Mestno občino Maribor prejeli tri ponudbe. "Danes, v sredo, smo ponudbe pregledali in se odločili za tisto, ki po naši oceni ponuja najcelovitejši praznični program za vseh 33 dni, od 29. novembra, ko bo tudi prižig prazničnih luči, do 31. decembra s silvestrovanje, na prostem. K oddaji ponudb smo povabili producente, ki so bodisi v preteklih letih že sodelovali v pripravi programa Čarobnega decembra ali imajo druge referenčne izkušnje z organizacijo podobnih programov," sporočajo z občine.
V prazničnem času bo program na Trgu Leona Štuklja vsak večer, čez teden različni tematski večeri, ko bodo za glasbo skrbeli priznani didžeji, ter videokoncerti oziroma posnetki koncertov največjih svetovnih zvezd. Ob petkih in sobotah bodo na trgu koncerti glasbenikov in stand-up komikov. "Kriterij za izbiro sta bila najbolj celovita ponudba in program, ki se bo najbolj približal naslednjim usmeritvam: zastopanost različnih zvrsti izvajanja, najmanj 80 odstotkov slovenskih izvajalcev ter koncerti znanih slovenskih in lokalnih izvajalcev različnih žanrov. Izbrani producent bo moral zagotoviti produkcijo in izvedbo programa za največ 68.000 evrov (plus DDV). Pridobljeno in s potrdilom izkazano sponzorstvo enega ali več sponzorjev," navajajo na občini.

Igor Napast
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta