Čarobni december: Ena ponudba za drsališče, prižig luči 29. novembra

Jasmina Cehnar Jasmina Cehnar
04.11.2019 17:06

Na vabilo mariborske občine za drsališče na Trgu svobode prispela ena ponudba, ki je še pod vprašajem.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mariborska občina in Zavod za turizem Maribor - Pohorje sta oblikovala koncept Čarobnega decembra.
Sašo Bizjak

Z Mestne občine Maribor (MOM) so potrdili, da se je na njihovo povabilo, s katerim so iskali zasebnika, ki bi na Trgu svobode med koncem novembra in koncem februarja na lastne stroške postavil drsališče, odzval en ponudnik. Kot smo poročali, je to podjetje Mopa, ki je v Mariboru drsanje - takrat s pomočjo javnega sofinanciranja - omogočalo tudi pretekla leta. Vendar to še ni zagotovilo, da bo Mopa drsališče tudi postavila, saj je Bojan Šuteršič, direktor podjetja, za Večer že povedal, da se ni odzval s ponudbo, pač pa z dopisom, v katerem pojasnjuje, da so trenutni pogoji občine zanj finančno in izvedbeno nemogoči. Na občini ne odgovarjajo, ali so s ponudnikom pripravljeni skleniti kompromis, pravijo pa, da bodo v tem tednu z njim opravili razgovor.

Bojan Šušteršič, direktor Mope, je povedal, da se ni odzval s ponudbo, pač pa z dopisom, v katerem pojasnjuje, da so trenutni pogoji občine zanj finančno in izvedbeno nemogoči.
Andrej Petelinšek
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta