(FOTO) Okna za ravne strehe odslej ponujajo še več dnevne svetlobe

J. M.
18.09.2023 09:51

Kakšna okna so primerna za ravno streho? Vse pogosteje iščemo sodobna moderna okna, ki so hkrati energetsko učinkovita in zagotavljajo veliko dnevne svetlobe.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Velux

Skupina Velux je lani predstavila novo generacijo strešnih oken za ravne strehe, ki je zaradi elegantne in minimalistične oblike prejela prestižno nagrado Red Dot Design Award v kategoriji produktnega oblikovanja. Svojo ponudbo oken za ravne strehe so pri Veluxu zdaj nadgradili s tremi novimi velikostmi, s čimer sledijo zahtevam kupcev. Ti vse pogosteje namreč iščejo sodobne moderne rešitve, ki so hkrati tudi energetsko učinkovite ter zagotavljajo veliko dnevne svetlobe.

Okna imajo minimalno vidni tanki okvir in nevidno krilo.
Velux

Tehnične inovacije

Nova generacija oken za ravne strehe vključuje številne tehnične inovacije, ki omogočajo minimalistično in moderno estetiko, odlično energetsko učinkovitost in boljšo zvočno izolacijo. Prav tako okna za ravne strehe s svojim minimalno vidnim tankim okvirjem in nevidnim krilom nudijo večjo stekleno površino in s tem večji vpad dnevne svetlobe, kar zagotavlja odlično osvetlitev in preoblikovanje prostora. Okna so zasnovana za sodobne domove z brezhibnimi prehodi med materiali ter skritimi motorji in kabli.

Zaradi učinkovitih toplotne in zvočne izolacije zagotavjlajo okna pod seboj miren prostor.
Velux

Inovativna okna za ravne strehe Velux so preizkušeno odporna proti vremenskim vplivom, imajo protivlomno konstrukcijo, PU-okvir, ki ga ni treba vzdrževati, za popolno brezskrbnost poskrbi 10-letna garancija. Ta okna zagotavljajo tudi odlično toplotno in zvočno izolacijo, kar ustvari popolno notranjo klimo in miren kraj za sprostitev.

Okno za ravne strehe dovajajo obilo svetlobe v prostore.
Velux

Fiksna, elektrificirana ali solarna različica

Okna so na voljo v treh različicah: fiksni, elektrificirani in solarni ter z dvema izvedbama steklenega pokrivnega elementa: ravnim (za naklon strehe 2–15˚) ali ukrivljenim (za naklon strehe 0–15 stopinj). Vse različice dopolnjuje celoten portfelj solarnih senčil, komarnikov ter dodatkov za vgradnjo.

Lastniki stanovanj imajo zdaj še več možnosti, da svoje prostore spremenijo v privlačne domove.
Velux

Leta 2022 je bilo v ponudbi oken za ravne strehe na voljo deset velikosti, vključno z večjimi, kot sta 150 x 100 cm in 200 x 100 cm. Od septembra 2023 je ponudba razširjena s tremi novimi velikostmi: 150 x 80 cm, 150 x 120 cm in 200 x 60 cm. Te velikosti so priročno zasnovane za prileganje lesenim strešnim konstrukcijam, zaradi česar sta načrtovanje in postopek namestitve enostavnejša. Lastniki stanovanj imajo zdaj še več možnosti, da svoje prostore spremenijo v sanjske domove.

Okno za ravne strehe so odporna proti vremenskim vplivom in imajo protivlomno konstrukcijo.
Velux
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta