Razvajanje s prazničnimi dobrotami

Kaja Komar
06.12.2021 11:41
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

December je zagotovo najbolj čaroben mesec v letu, ko doma diši po piškotih, pitah, kolačih, poticah in drugemu pecivu. Omamne dišave iz kuhinje nas spomnijo na brezskrbne praznične dni našega otroštva, ko so zunaj plesale nežne bele snežinke, mi pa smo se na toplem sladkali z domačimi piškotki in se greli z vročim kakavom. Tudi osebe s sladkorno boleznijo se lahko razvajajo in sladkajo, le nekoliko bolj preudarno morajo izbrati sladico in paziti pri količini. Posebej za bralce Večera je praznične recepte pripravila mlada slaščičarska mojstrica Katka Hiti, ki jo na Instagramu najdete pod imenom Kattsweets.

JABOLČNA PITA

{api_embed_photo}734130{/api_embed_photo}

JOGURTOVA TORTICA

Osebni Arhiv

OVSENI PIŠKOTKI Z JABOLKOM

{api_embed_photo}734128{/api_embed_photo}

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?