Žena nekdanjega rokometaša Kopra se boji za življenje: Ko je pod vplivom alkohola in drog, postane zlo

A.L.
25.09.2023 11:59

"Vsi smo v šoku. Če bi bil kdo drug na njegovem mestu, bi ostal v priporu."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekdanji hrvaški rokometni reprezentant Denis Buntić, ki je leto dni preživel tudi v dresu ekipe Cimos Koper, kasneje pa je s Kielcami postal evropski klubski prvak, je bil zaradi nasilja nad ženo pripeljan na policijsko postajo v Ljubuškem v Bosni in Hercegovini. Od tam so ga hitro izpustili, policisti pa so v njegovi hiši našli kup orožja - avtomatske puške, pištole in strelivo. 

Po zaslišanju ga je sodišče v Ljubuškem izpustilo na prostost z ukrepom prepovedi približevanja ženi. Sicer pa gre za sodišče, kjer storilčeva mati dela že desetletja, tožilec pa je njegov krstni boter. Buntićev odvetnik je za hrvaške medije dejal, da ni razloga za zadržanje v priporu.

"Vsi smo v šoku. Če bi bil kdo drug na njegovem mestu, bi ostal v priporu. Gre za orožje, nasilje pred mladoletnim otrokom pod vplivom mamil in alkohola," je za Bljesak.info povedala žena nasilneža Klara Buntić. "Zaprla sem oči, ko me je tepel. Nisem se mogla braniti. Tepel me je po hrbtu, glavi, trtici ... Pobegnila sem, ko se je obrnil," je še dodala za 24sata.

Buntićeva je zvočni posnetek napada posredovala medijem, saj, kot je povedala, ni več želela trpeti nasilja. "Ne podcenjujte me. Nimam izbire. Če ne bodo vsi izvedeli, kako je videti moje življenje, bom morda ostala brez njega," je za Jutarnji list povedala Klara. "Trpim že pet let. Dan pred krstom najinega otroka me je udaril. Vzel je plastenko mineralne vode, s katero me je hotel udariti po glavi, a se je boter postavil med naju in preprečil napad. Počil mi je bobnič. Še prej me je v sobi prijel za lase in me tepel. Na parkirišču pred hišo sem bruhala, vrtelo se mi je. On ima 160 kilogramov, jaz pa 50. Nemogoče je, da bi se človek branil. Po alkoholu in mamilih v njem dela zlo, postane neprepoznaven," je povedala za Bljesak.info.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta