(VIDEO) Objavili posnetek zadnjih minut pogovora med utapljajočo se žensko in dispečerko

A.L.
02.09.2019 13:37

"Ne razumem, zakaj paničarite. S tem samo izgubljate kisik, zato se torej umirite," je dispečerka dejala ponesrečeni ženski.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Tuji mediji poročajo o tragični nesreči, ki se je zgodila v ameriškem Arkansasu. Debra Stevens je med raznašanjem časopisov zašla med poplavne vode in tam ostala ujeta z avtomobilom. "Nujno potrebujem pomoč, ne morem priti ven, na smrt me je strah. Gospa, prosim, pomagajte mi," je ponesrečenka po telefonu moledovala dispečerko Donno Reneau, ki je bila tistega dne v centru za klice v sili. "Ne boste umrli. Ne razumem, zakaj paničarite. S tem samo izgubljate kisik, zato se torej umirite," je dala vedeti ponesrečenki. 
{twitter}https://twitter.com/thespontany/status/1168449649767845888{/twitter}
{embed_youtube}https://youtu.be/zmfMpX-tVFA{/embed_youtube}
Njene besede Stevensovi niso bile v pomoč, pač pa so poskrbele le še za več nervoze. V avtomobilu se je namreč nabiralo vse več vode, zaradi česar je začela ženska neutolažljivo jokati in se opravičevati za napade panike. Dispečerko je moledovala, naj skupaj z njo moli in prosi, da se bo iz poplavnih voda uspela rešiti. A dobila je hladen odziv. Reneauejeva ji je dejala, naj jo ta dogodek izuči, da v prihodnje ne bo vozila po vodi, poročajo tuji mediji. "Ne vem, kako niste videli vode. Morali ste iti čez njo, ni se kar sama od sebe prikazala tam," je bila groba. Po večminutnem joku in klicanju na pomoč ponesrečenke ji je Reneauejeva naročila, naj utihne.
{twitter}https://twitter.com/Sensiablue/status/1167613307995467776{/twitter}
Nesrečna raznašalka časopisov je na pomoč čakala predolgo, zato je umrla. Njeno vozilo je namreč zalila voda. Po dogodku so se že oglasili na tamkajšnji policiji, kjer so pojasnili, da so Stevensovo želeli na vsak način rešiti, a se, žal ni izšlo. Dodali so, da dispečerka v tm primeru ni storila nobene napake, njene komunikacije z umirajočo žensko pa niso označili za neprimerno. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta