(VIDEO) Moški s psom in motorno žago v rokah pred parlamentom vpil, da ima dovolj zapiranja

M.R., A.L.
30.03.2021 19:45
Med razpravo v državnem zboru o razrešitvi predsednika Igorja Zorčiča se je pred vrati poslopja parlamenta zgodil incident. Tja je namreč prišel mlajši moški z manjšim psom in motorno žago v rokah, ki je, kot je bilo videti, skušal vstopiti v poslopje.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Moški z motorno žago v rokah pred vrati državnega zbora.
Večer

"Dovolj imam zapiranja," je dejal moški, nato pa je najprej nanj planil policist, ki ga je spravil na tla. Prišel je še drugi policist, ki je ugasnil motorno žago, nato pa so osumljenca aretirali. 

Pri tem nihče ni bil poškodovan, seja pa je v državnem zboru nemoteno tekla dalje

Aleksandra Golec, tiskovna predstavnica ljubljanske policijske uprave, nam je povedala, da so bili na njihovi upravi o moškem z motorko pred parlamentom obveščeni okoli 19. ure. Na kraj so bili poslani policisti, ki so moškega odstranili. Kaj je moški počel pred parlamentom z motorko in ali je pri tem morda obstajal sum kakšnega kaznivega dejanja, bo pokazala policijska preiskava, je še povedala Aleksandra Golec.

V dogodku ni bil nihče poškodovan, policisti pa na kraju trenutno še zbirajo obvestila. Ko bo znanih več podatkov, bodo javnost o tem obvestili.

Kmalu bomo k članku dodali še posnetek dogajanja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta