V prepiru 36-letnik poškodoval partnerko, policisti so ugotovili, da ni bil prvič nasilen

ČK
06.06.2022 14:32

Na območju PU Celje sta se sprla partnerja, oba tuja državljana.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Večera

Zaradi nasilja v družini so celjski policisti ovadili 36-letnega moškega, potem ko so bili v petek ponoči obveščeni o kričanju in razbijanju v stanovanju.  

Ugotovili so, da sta se sprla partnerja tuja državljana in da je prepir prerasel v fizično obračunavanje, pri tem pa je moški partnerko lažje poškodoval. Pomagali so ji v celjski bolnišnici.

Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da gre za dlje časa trajajoče psihično in fizično nasilje, ki ga oškodovanka doslej ni prijavila. Nasilneža so pridržali in mu izrekli ukrep prepovedi približevanja za 48  ur,  preiskovalni sodnik je ukrep nato podaljšal.

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilja v družini bodo moškega kazensko ovadili, grozi mu do pet let zaporne kazni. Predlagana pa bo tudi razveljavitev dovoljenja za začasno prebivanje tujca, saj obstajajo resni razlogi za sum, da ne bo spoštoval pravnega reda Republike Slovenije in bo še naprej izvrševal kazniva dejanja oziroma prekrške, so sporočili s PU Celje.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta