Mlade je ponoči z avtomobilom odneslo v reko, štirje so umrli, peti je čudežno preživel

M.R.
10.10.2024 13:10

Bosanski spletni medij Klix poroča, da se je nesreča zgodila v kraju Dobrinje, ki leži severozahodno od Sarajeva, zgodilo se je ob enih zjutraj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policisti so govorili s preživelim mladim moškim, ki je bil v nesreči huje poškodovan.
EPA

Predstavnica notranjega ministrstva Aldina Alić je potrdila, da so v vozilu našli štiri trupla. Pri Klixu še poročajo, da naj bi bili pokojni iz krajev Kiseljak, Visoko in Sarajevo. O njihovi starosti za zdaj bosanski mediji (še) ne poročajo. 

Policija naj bi sprva dobila prijavo, da je vidno poškodovani 22-letnik taval ob cesti in prosil za pomoč. Težko je komuniciral, policistom pa naj bi povedal, da se spominja, da je bil v vozilu s še nekaj osebami in da jih je zaneslo v reko. 

Prepeljali so ga bolnišnico v Zenici, kjer so ugotovili, da je utrpel hude telesne poškodbe, nato pa so ga odpeljali v sarajevsko bolnišnico. 

Pristojni so takoj zatem sprožili iskalno akcijo, avtomobil pa so v reki našli okoli 4. ure.

Pri časniku Oslobodjenje, da obstaja sum, da so vsi štirje umrli zaradi utopitve. Pravi vzrok smrti bo pokazala obdukcija, ki jo bodo opravili pristojni organi.

Z vozilom znamke Mercedes naj bi se mladi vozili od kraja Visoko proti Kaknju. Vozilo bi moralo zaviti na bližnji most, a je iz neznanega razloga peljalo naravnost in končalo v reki Bosni.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta