Stanovalci tožili zaradi smrada, izkazalo se je, da je šlo za truplo 28-letnice

M.R.
25.10.2019 11:00

V naselju Novi Beograd so sinoči policisti v prtljažniku parkiranega avtomobila odkrili truplo 28-letne ženske. Policija je sicer na kraj prišla, ker so se stanovalci pritoževali zaradi neznosnega smrada, ki naj bi prihajal iz stanovanja. V njem policija trupla ni našla, je pa tam videla sledi krvi in mobilnik ženske, ki so jo kot pogrešano prijavili že preteklo nedeljo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Srbska policija
Profimedia

Policisti so posumili, da je bila v stanovanju ubita mlada ženska, zato so takoj blokirali območje in se z okrepitvami podali v iskanje trupla in storilcev. 
Truplo so nato našli v prtljažnem prostoru osebnega vozila. Začelo je že razpadati, zato so ga odpeljali na inštitut za sodno medicino, kjer bodo ugotovili vzrok smrti 28-letnice. Po prvih informacijah, ki jih navaja srbski časopis Blic, na truplu ni bilo vidnih znakov nasilne smrti. 
V mobilnem telefonu pokojne ženske so policisti našli tudi več fotografij njenega razpadlega trupla. Policija zdaj preiskuje, kako so fotografije nastale in tudi, ali so pristne. Sledi krvi je policija našla tudi v dvigalu stanovanjskega bloka. 
V povezavi z najdenim truplom so prijeli 30-letnega lastnika stanovanja, ki so ga priprli za najmanj 48 ur. Osumljenec naj bi policistom povedal, da je pokojna večkrat prihajala k njemu na obisk in da sta oba uživala prepovedane droge. Pred nekaj dnevi pa naj bi se pogrešana predozirala in umrla.
Ko se je to zgodilo, ni vedel, kaj naj stori, ker da ne sme klicati policije ali reševalcev, in je tako več dni čakal s truplom v stanovanju. Ko je začelo neznosno smrdeti, pa je poklical prijatelje, ki so mu ga pomagali odnesti iz stanovanja. Najverjetneje so ga hoteli odpeljati na kak osamljen kraj in ga tam odvreči, še piše Blic.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta