Spodnji Slemen: Moški je taščo zabodel v vrat in pobegnil. Policija ga je prijela na Klopnem vrhu

11.10.2021 13:45
V kraju Spodnji Slemen je 29-letni moški iz Zgornjega Lehna na Pohorju večkrat zabodel 48-letno žensko. Prepeljali so jo v UKC Maribor, napad je prijavila sama.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Mariborski policisti so danes intenzivno iskali 29-letnega moškega, ki je dopoldan v kraju Spodnji Slemen (občina Selnica ob Dravi) domnevno večkrat zabodel 48-letno žensko in zbežal s kraja. Kot smo izvedeli neuradno, je napadalec partner žrtvine hčere, doma iz Zgornjega Lehna na Pohorju. Kako hudo je 48-letnica poškodovana, policija ni sporočila, smo pa izvedeli, da naj bi bila navkljub temu, da je bila zabodena tudi v vrat, še toliko pri močeh, da je policijo in reševalce ob 11.29  poklicala sama. Z reševalnim vozilom so jo odpeljali v Univerzitetni klinični center Maribor. 

Ob 13.34 je tiskovni predstavnik mariborske policijske uprave Miran Šadl sporočil, da bodo v iskanje osumljenca vključili policijski helikopter. "Nevarnosti za druge ljudi zaenkrat ni, v nobenem primeru pa naj se ljudje, ki bi naključno prišli v kontakt z agresivnim moškim, ne izpostavljajo in naj o tem, da so ga videli, obvestijo policijo," je Šadl pozval javnost, 25 minut kasneje pa poziv preklical in razkril, da so policisti osumljenega že prijeli. Po naših podatkih so osumljenega prijeli na Klopnem vrhu. 

Več podrobnosti o dogajanju Šadl še ni mogel razkriti, saj preiskava še poteka, neuradno pa smo izvedeli, da ima osumljeni težave z duševnim zdravjem, a hkrati zavrača terapijo z zdravili.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta