Prepoznate storilca? Naročil pijačo, nato pa natakarici ukradel denarnico in odšel na stranišče. Tako se je končalo ...

A.L.
15.10.2024 10:07

Policisti morebitne očividce prosijo za pomoč.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kranjski policisti so bili včeraj popoldne obveščeni o tatvini v enem izmed gostinskih lokalov na Glavnem trgu v Kranju. Po podatkih, s katerimi razpolagajo, je v lokal prišel gost, ki je za točilnim pultom naročil pijačo. Ko je natakarica zapustila točilni pult, ji je iz torbice vzel denarnico in odšel na stranišče.

Iz denarnice si je prilastil nekaj sto evrov, jo pustil tam ter se vrnil nazaj za točilni pult, plačal pijačo in lokal zapustil. Denarnico so v moških toaletnih prostorih našli drugi gostje.

Policisti so opravili ogled in nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah kaznivega dejanja in izsleditvijo storilca. O vseh ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo.  

Kranjski policisti so sporočili, da je storilec moški, star med 40 in 50 let, visok okoli 180 centimetrov, vitke postave, temno rjavih las, oblečeno je imel belo srajco, govoril je srbohrvaško. Ker z do sedaj izvedenimi ukrepi storilca še niso našli, policisti javnost prosijo za informacije. Vse, ki bi o drzni tatvini oziroma storilcu karkoli vedeli, prosijo, da to sporočijo na policijsko postajo Kranj, na telefonsko številko 04/233 64 00 ali interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200. 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta