Policisti so dobili prijavo o pretepeni ženski, 21-letnik je zbežal z osebnim vozilom

M.R.
12.07.2024 10:41

Policisti so v torek dobili prijavo o pretepeni ženski na območju Trebnjega. Na kraj so prišli tudi reševalci, ki so jo odpeljali v bolnišnico, kjer so ji oskrbeli več poškodb.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Policisti so osumljenca privedli pred preiskovalnega sodnika.
Robert Balen

Policisti so ugotovili, da je žrtev pretepel nekdanji partner, ki se je po dejanju odpeljal z osebnim vozilom. Osumljenca so izsledili, mu odvzeli prostost in ga odpeljali v prostore za pridržanje. 

Ker so policisti posumili, da je vozil pod vplivom prepovedanih drog, so mu odredili preizkus, ki je potrdil prisotnost drog. Ker tudi ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, so mu avto zasegli. 

Poleg tega pa so policisti ugotovili, da je 21-letnik dalj časa izvajal psihično in fizično nasilje nad partnerko in jo že v preteklosti poškodoval. Zato so ga s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja nasilja v družini in povzročitve lahke telesne poškodbe privedli pred preiskovalnega sodnika, ki je zanj odredil pripor, so danes sporočili z novomeške policijske uprave.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta