KRONIKA

Maribor: Ste videli nesrečo na Gosposvetski cesti 44? Odvzel prednost peški in pobegnil, policija prosi za pomoč

A.L.
23.11.2022
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Mariborski policisti prosijo za informacije o okoliščinah prometne nesreče, ki se je zgodila v torek popoldne na Gosposvetski cesti v Mariboru, v njej pa je bila huje poškodovana peška. Do nesreče je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti na prehodu za pešce neznanega voznika, ki je s kraja nesreče pobegnil, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Nesreča se je zgodila ob 18. uri na prehodu za pešce na Gosposvetski cesti 44. Neznani voznik je odvzel prednost peški, ki je huje poškodovana. Gre za osebno vozilo neznane znamke, temnejše barve, karavan ali limuzina izvedbe.

Policija voznika in morebitne očividce poziva, naj pokličejo na postajo prometne policije Maribor na številko 02/450 20 30 ali številko 113, lahko pa se tudi zglasijo na postaji prometne policije Maribor na Ptujski cesti.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?