Kaj so policisti počeli na parkirišču pred Kinom Šiška?

ČK
02.10.2024 12:58

Preverili smo ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kino Šiška
Arhiv

Pred dnevi nas je bralec obvestil o prihodu policistov na ljubljanski Trg prekomorskih brigad, kjer med drugim domujeta tudi Kino Šiška in hotel. Kot je povedal, so se policisti tam zadrževali nekaj časa, za njimi pa je ostal avtomobil z razbitim zadnjim steklom. Ker je bilo omenjeno vozilo na tamkajšnjem plačljivem parkirišču tudi v zadnjih dneh, smo se za pojasnila obrnili na ljubljansko policijsko upravo.

"V okviru varstva osebnih podatkov lahko zgolj potrdimo, da smo bili v četrtek, 26. 9. 2024, dopoldan obveščeni o prometni nesreči z materialno škodo, v kateri je voznik zaradi nepravilnega premika z vozilom trčil v zapornico ter eno parkirano vozilo, poškodovana zapornica pa je padla še na drugo parkirano vozilo. V prometni nesreči ni bil nihče poškodovan, nastala pa je škoda na vseh treh vozilih in zapornici. Policisti so opravili ogled in zoper voznika vodijo postopek o prekršku," so pojasnili na PU Ljubljana. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta