(FOTO) Veliko razkritje: Policija na domu znane srbske pevke odkrila orožje, namenjeno črnogorski mafiji

A.L.
25.10.2019 11:30

Srbska policija je sporočila, da so bile puške, ki so jih našli pri srbski estradnici in njenem prijatelju, premazane z belim lakom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tuji mediji poročajo o obsežni policijski akciji srbskih policistov, ki so na domu 25-letne estradnice Radojke Kecman odkrili več kosov orožja, med drugim tudi avtomatski puški. Kecmanovo v Srbiji poznajo kot pevko, pogosto pa se druži tudi s tamkajšnjimi estradniki. Prve ugotovitve kažejo, da je bilo orožje namenjeno črnogorski mafiji. Policija je Kecmanovo že pridržala, prav tako tudi njenega prijatelja, 59-letnega državljana Švedske Svetozarja Živkovića. Tudi v njegovi hiši so policisti zasegli več kosov orožja -  enajst avtomatskih pušk, enajst pištol, deset dušilcev zvoka, večjo količino streliva, več mobilnikov in računalnik, še pišejo tuji mediji.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1RmkpGIyF_/{/instagram}
Policija domneva, da sta osumljenca člana kriminalne združbe, zaseženo orožje pa je bilo večinoma povsem novo. Da naj bi bilo orožje namenjeno enemu od klanov črnogorske mafije, so poročali tamkajšnji lokalni mediji. Šlo naj bi za mafijo s sedežem v Kotorju, ki je od leta 2014 v sporu z drugim klanom, sicer prav tako iz Kotorja. Razlog spora naj bi bil, da je iz njihovega skladišča v Valencii izginilo 200 kilogramov kokaina.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtMIfvll28X/{/instagram}
Srbska policija je sporočila, da so bile puške, ki so jih našli pri srbski estradnici in njenem prijatelju, premazane z belim lakom. Z njim kriminalci običajno pobarvajo puške, da bi te kasneje lažje zgorele, s čimer zabrišejo vse sledi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bs2u47vl0to/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtiyPh-ldEL/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BoXVYtjl3F_/{/instagram}

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta