(FOTO) Rovinj: V avtokampu Nemca s prirejeno napravo snemala gole otroke

STA, M.R.
25.07.2022 14:58

V enem izmed avtokampov v Rovinju so hrvaški policisti prijeli dva nemška državljana, stara 48 ni 79 let, saj sumijo, da sta snemala gole mladoletne otroke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Naprava za snemanje
Pu Istarska

Policisti so jima zaplenili tudi škatlo, ki je bila videti kot hladilna torba, v njej pa je bila skrita naprava za snemanje. V soboto so gosti enega izmed avtokampov na območju Rovinja opazili, da je njuno vedenje precej sumljivo in so o tem takoj obvestili redarje, ti pa so poklicali policijo.

Policisti so prijela dva moška, saj so sumili, da sta pri bazenu in pri vodnem parku snemala otroke. Opravili so tudi preiskavo v njunem vozili in mobilni hišici, v kateri sta bivala. Med preiskavo so zasegli doma narejeno napravo za snemanje, prenosni računalnik, kamero, mp3 predvajalnik, štiri mobilne telefone, sedem USB ključev in druge predmete, poroča istrska policijska uprava.

Naprava za snemanje
Pu Istarska

Med preiskavo so ugotovili, da sta osumljenca ročno izdelano napravo za snemanje postavila v torbo, ki je bila videti kot hladilna torba in sta na ta način snemala otroke. Včeraj zvečer so ju priprli.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta