(FOTO) Gala dogodek ali slačibar? Brite zasenčilo nekaj mejno okusnih oblek

D.Ži
10.02.2022 08:15

Zdelo se je, da si je nekaj udeleženk podelitve glasbenih nagrad za vsako ceno želelo ukrasti pozornost Adele.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tallia Storm je radodarno razkazovala stegna. In vse ostalo.
Profimedia

Britanska pevka Adele je na torkovi podelitvi glasbenih nagrad brit v Londonu za aktualno ploščo 30 osvojila kipec za album leta. Zvezdnica je iz Arene 02 odnesla tri nagrade, še nagrado za izvajalko leta in za pesem leta s skladbo Easy On Me.

Tallia Storm
Reuters

Glasbene nagrade so sicer vsake toliko padle v drugi plan, ko so se Tallia Storm (23), Maya Jama (27) in Ashley Roberts (40) na rdeči preprogi pojavile v kreacijah, ob katerih je bilo mladoletnim gledalcem skoraj treba zakriti oči. Že dolgo nismo videli toliko kosov, ki bi bili bolj kot za gala podelitev primernejši za snemanje pornografskih filmov. 

Tallia Storm
Reuters

Pevka Tallia Storm je na rdečo preprogo v Londonu prispela oblečena v močno izrezan črn dvodelni komplet v kombinaciji z električno modrim krznenim plaščem.

Maya Jama je stavila na trebušna mišice.
epa

Televizijska zvezdnica Maya Jama je nosila črno obleko, ki je razkrivala njen trebuh, nekdanja pevka skupine Pussycat Dolls Ashley Roberts pa je prišla brez modrčka v ohlapni črni obleki, ki je imela toliko izrezov, da je bila praktično gola. Je pa na ta način pokazala svoje čvrste noge. In vse ostalo.

Maya Jama 
epa

V najbolj prestižnih kategorijah za album in izvajalca leta je Adele zasenčila Eda Sheerana ter raperja Davea in raperko Little Simz, ki so skupaj z njo prejeli največ nominacij, za nagradi pa se je potegoval še Sam Fender. S tem je 33-letnica dosegla 12 kipcev v karieri, kar je le en manj od rekorderja Robbieja Williamsa.

Ashley Roberts in nešteto lukenj.
Reuters

Brite podeljuje Britanska fonografska industrija od leta 1977, letos pa so prvič odpravili razlikovanje nagrad po spolih, med drugim za britanskega izvajalca oziroma izvajalko leta.

Ashley Roberts si je na britih zagotovila veliko zračnosti.
Profimedia

Pevka Dua Lipa, lanska dobitnica nagrade za britanski album leta, je zmagala pri glasovanju TikTok za najboljšo pop/R&B zasedbo, Sam Fender pa je iz rok člana Rolling Stonesov Ronnieja Wooda dobil nagrado za najboljšega rock oziroma alternativnega izvajalca.

Adele je s čudovito kreacijo znamke Armani Prive britovski večer dvignila na višjo raven.
Profimedia

Kipec za tekstopisca leta je prejel Ed Sheeran, raperka Little Simz pa je s četrtim albumom Sometimes I Might Be Introvert odnesla nagrado za najboljšo debitantko.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta