(VIDEO) Senzacija med koncertom Adele: Moški zasnubil svojo punco in ljudje so množično jokali

D.Ži
15.11.2021 10:30

Losangeleški koncert trenutno najbolj oblegane britanske zvezdnice si bosta dva zapomnila še posebej dobro.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

 Adele je na svojem koncertu zapela 10 skladb in bila priča romantični snubitvi. 

Profimedia

Adele je v nedeljo zvečer po šestih letih premora pripravila koncert v Los Angelesu. Med posebnim dogodkom je pevka izvedla 10 pesmi, šlo je za mešanico starih uspešnic, kot sta Hello in Rolling in the Deep, ter nekaj novih pesmi s težko pričakovanega albuma 30.

Adele je na oder stopila v glamurozni črni obleki, krojeni po principu morske deklice, razkrila je tudi, da je to prvi koncert, na katerem je prisoten njen devetletni sin Angelo.

"To je prvič, da me sin vidi nastopati," je solznih oči rekla Adele. "Absolutna čast mojega življenja, dragi, da te imam nocoj tukaj. In izgledaš tako lepo, tako čeden in pameten," je dejala. 

Sledilo je še eno čustveno presenečenje, ko je Adele na svojem koncertu pomagala oboževalcu zasnubiti njegovo punco.

Dekle z zavezanimi očmi ni vedelo, kaj se dogaja, niti kaj načrtuje njen fant. Potem ko ji je odstranil prevezo in jo zaprosil, so se prižgale luči in na odru se je pojavila Adele. Ženska je ostala brez besed, posnetek snubitve pa je v hipu postal spletna uspešnica. 

"Tega zagotovo ne bo nikoli pozabila", "Zasnubil jo je pred najboljšo pevko tega časa in samimi prvoligaši" in "Ne morem nehati jokati" so le nekateri od številnih čustvenih komentarjev. Nekako je jasno, da bo na prihajajoči poroki mladega para zagotovo zazvenela tudi kakšna skladba vsestransko oboževane Adele. 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta