Bosta zmogla? Bql bosta v soboto na polno koncertirala s Polkaholiki, naslednji dan pa ju čaka Macarena na Pop TV

D.Ži
25.03.2022 06:00

Naporen, a vznemirljiv vikend. Četudi imata brata Piletič te dni polne roke dela z oblačenjem v krila in petke, za to soboto napovedujeta zvrhano mero testosterona, saj v Rezidenci prvič koncert pripravljata skupaj s Polkaholiki.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Adrian Pregelj

Začelo se je. In to na polno. Sezona koncertov je po več kot duhamornem in za glasbenike izjemno zahtevnem koronskem obdobju stekla in glasbeni posladki zadnje čase kar dežujejo. Sicer se tudi med pandemijo Bql nista prav zelo predajala brezdelju, saj sta ustvarjala nove skladbe, te dni pa imata toliko dela kot že dolgo ne. Ne samo s koncertiranjem.

(VIDEO) Tako strastno sta se javno poljubila slovenska zvezdnika. Sta s tem potrdila vroče govorice?

Veliko časa in energije terjajo priprave vezane na šov Znan obraz ima svoj glas, v katerem  blestita ob nedeljah. Pred postavnima bratoma Piletič pa je tudi eden najbolj frajerskih koncertov v tej polovici leta. Čeprav imata te dni veliko opravka s pomerjanjem petk in kril, ki jih bosta potrebovala v nedeljo, ko bosta v življenje na Pop TV vrnila Macareno, se očitno vendarle obeta zvrhana doza testosterona in vreščanja.

Disko klub Rezidenca to soboto v Sv. Ani v Slovenskih goricah gosti prav posebni dogodek. Napovedali so Lučkefest. Jasno, ime se nanaša na veliko zimsko glasbeno uspešnico, ki je ob izteku lanskega leta povsem okupirala radijske postaje in postala ena najbolj nalezljivih slovenskih skladb, največji posladek tega večera pa bo to, da gre za prvi koncert, ki ga skupaj pripravljajo Bql in Polkaholiki, fantje, ki so navdušili na hrvaških Talentih, in ki veljajo za eno največkrat predvajanih domačih skupin na Youtubu. Bql in Polkaholiki so naveza, ki jo skupaj slišimo tudi v legendarnih Lučkah. 

Zanimivo bo videti, kako "sveža in spočita" bosta brata Piletič naslednji dan v televizijskem šovu, a prav zelo "šparat" se očitno ne nameravata. Bql in Polkaholiki so nam namreč izdali skrivnost, da bodo tisto dekle, ki bo med Lučkefestom v Rezidenci kričalo najglasneje, razveselili s prav posebnim presenečenjem.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta