Sarah Jessica Parker razkrila, zakaj v novem Seksu v mestu ne bo Samanthe

D.Ži
12.01.2021 10:48
Oboževalci ne morejo pozabiti, kako sta se glavni zvezdnici serije javno večkrat sprli in da je Kim Catrall naznanila, da s serijo noče več imeti opravka.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
epa

Najava vrnitve kultnega Seksa v mestu, serije, ki bo očitno doživela še eno minisezono, je oboževalce prijetno vznemirila, mnoge pa tudi razočarala, saj se je potrdilo neizogibno - Kim Catrall, ki je v seriji in filmu upodabljala legendarno radoživo Samantho, v projektu ne bo. Sarah Jessica Parker, televizijska Carrie Bradshaw, je na svojem instagramovskem profilu objavila napovednik, številni oboževalci pa menijo, da brez Samanthe vse skupaj sploh nima smisla. Parkerjeva, ki se je v preteklosti s Catrallovo večkrat javno grdo sprla, pravi, da Kim v novi sezoni niti ni potrebna.

Dodaja pa, da jo bodo pogrešali tudi v ekipi, saj naj bi jo imeli zelo radi. "Vedno bo tukaj. In mi smo tako vznemirjeni," je odgovorila na vprašanja. Eden od oboževalcev je vprašal, če je morda razlog za nesodelovanje kultne članice ženske četverice njun spor. "Ne. In ni res, da je ne maram. Nikoli nisem tega rekla. Samantha ni del te zgodbe. Bo pa vedno del nas. Ne glede na to, kje smo in kaj počnemo," je odvrnila Sarah. Nova sezona bo tako spremljala Carrie, Mirando (Cynthio Nixon) in Charlotte (Kristin Davis) v njihovih petdesetih. Snemanje naj bi steklo v New Yorku konec pomladi. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta