(FOTO) Carrie, ki je rešila svet: Tako se je spreminjala skozi desetletja

Denis Živčec Denis Živčec
29.03.2020 05:09

Šestinpetdeset let je ta teden praznovala Sarah Jessica Parker, verjetno največja modna vplivnica med igralkami. Tako se je spreminjala skozi desetletja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Trenutek, ko se je v baletnem krilcu sprehodila skozi prometni kaos Manhattna, je šel v zgodovino. Tako se je namreč začela ena najbolj kultnih televizijskih serij vseh časov, Seks v mestu, s katero je Sarah Jessica Parker postala ena najbolj znanih žensk na svetu. Gledalke se se zabavale ob Samanthi, Charlote in Mirandi, a v resnici so si vse želele biti Carrie Bradshaw, katere lik je bil najmanj karikiran, najbolj šarmanten, iskriv in poln ljubezni do življenja. V seriji so se, poleg kompleksnosti človeške spolnosti in odnosov, veliko ukvarjali tudi z oblačili in Sarah Jessica je iz sezone v sezono bolj postajala modna ikona. Ni ga bilo modnega oblikovalca, ki si na vrhuncu njene slave ne bi želel, da bi televizijska Carrie nosila njegovo kreacijo.
​Parkerjeva sicer klasična lepotica ni, a je karizmatična, postavna in bi najbrž suvereno znala nositi tudi vrečo za krompir. Simpatična igralka, ki se je v zadnjem letu morala sprijazniti z grenkim dejstvom, da tretjega dela filmske različice Seksa v mestu skoraj zagotovo nikoli ne bo, ker so se igralke med seboj grdo scufale, je 25. marca praznovala 56. rojstni dan.

Profimedia
Reuters
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Reuters
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta