(FOTO) Njena želja je bila nenavadna: Znana Slovenka je priznala, da je hčerki prvič v življenju kupila rojstnodnevno darilo

A.L.
07.04.2022 14:58

"10 dni prej je jokala. Močno. Ker je rekla, da ne ve, kaj naj si zaželi," je zapisala Ivjana Banić.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekdaj priljubljena radijska voditeljica Ivjana Banić z družino zadnja leta živi in dela na rajskih destinacijah. Trenutno živi na Karibih, o tem, kakšno je življenje tam, pa rada poroča na družbenih omrežjih. Nedavno je posebno objavo namenila hčerki Vili, ki je praznovala šesti rojstni dan. 

V daljšem zapisu je povedala, da ji je prvič v življenju kupila rojstnodnevno darilo. "Nič kaj velikega in konkretnega, ker tukaj shopping centrov ni. Še sandal za na noge ne, tako da ve, da mora te ene in edine, ki jih ima, zelo čuvati." Razkrila pa je tudi, kaj si je Vila zaželela za rojstni dan: "10 dni prej je jokala. Močno. Ker je rekla, da ne ve, kaj naj si zaželi. Ker nima želje. 2 dneva pred rojstnim dnevom se ji je prikradla želja v želodec. Naše dete si je za rojstni dan zaželelo … čufte!"

Temu se reče dobra želja, je še zapisala nekdanja radijska voditeljica.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta