(FOTO) Od višine se zvrti! Bleščeči čevlji Scarlett Johansson povsem zasenčili njeno obleko

D.Ži
14.12.2021 10:30

Kako zelo pomembna je izbira obutve, nas je na minuli premieri animacije Zapoj 2 spomnila hollywoodska zvezdnica.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Igralka Scarlett Johansson se je v nedeljo zvečer pojavila na premieri animiranega filma Zapoj 2 v Los Angelesu. Gre za nadaljevanje velike uspešnice iz leta 2016, ki si ga že lahko ogledate v slovenskih kinematografih.

Profimedia

Lepa igralka je na rdečo preprogo prikorakala v pisani mini obleki brez naramnic. Ta je lepo poudarila njene noge in roke. Kreaciji je dodatni glamur dodala s posrečeno izbiro bleščečih čevljev, odločila se je za sandale z pasovi, prešitimi s kristalčki in vrtoglavo visokimi petkami. 

Profimedia

Svetle lase je spela v figo, tako so še bolj do izraza prišli čudoviti viseči uhani. Čez obleko je nosila svetlo rdeč plašč.

V animaciji Zapoj 2 je glas posodila Ashu. Gre za nadaljevanje zgodbe o Busterju Moonu in njegovi zvezdniški ekipi, slišali bomo številne svetovne glasbene uspešnice Shawna Mendesa in zasedbe U2.  Ko so se pred petimi leti predstavili ljubki in nepozabni liki s pevskimi talenti, je animirana pustolovščina Zapoj takoj postala klasika, ki izpostavlja, da si je treba dovoliti verjeti vase in slediti svojim sanjam, kar pa odmeva pri vsem občinstvu po vsem svetu. 

Profimedia

"Animacija Zapoj je delovala pri vseh gledalcih na več ravneh," je povedal ustanovitelj in izvršni direktor Illumination Chris Meledandri in dodal, da je delovala na čustveni ravni, vsebovala je čudovit humor, gledalci pa so se lahko povezali z zgodbami likov.

Profimedia

Filme Illumination so skozi svojo zgodovino vodili predvsem karakterji. "Verjamem, da se občinstvo najbolj odziva na posamezne karakterje. Odnosi z liki živijo še dolgo po tem, ko pridejo v kino. Na naše like se da hitro navezati in so privlačni, vendar niso brez napak. Tako kot vsi mi imajo tudi oni težave, pa naj gre za negotovost, nevroze ali želje, kaj vse bi si želeli doseči. Liki so dostopne točke naših filmov in prav ti liki utrjujejo vez z občinstvom," še pravi Meledandri.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta