Dve prijavi za poslovnega direktorja, ena za strokovnega direktorja celjske bolnišnice

Gordana Possnig Gordana Possnig
21.03.2023 03:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kardiolog Dragan Kovačić je v. d. direktorja bolnišnice 
Gordana Possnig

Svet zavoda celjske bolnišnice bo v petek na svoji seji odločal o novem poslovnem in strokovnem direktorju bolnišnice. V ponedeljek se je namreč iztekel podaljšan razpis za oba vodilna moža tretje največje bolnišnice, ki ima od sredine novembra lani le vršilca dolžnosti Dragana Kovačića na mestu poslovnega direktorja in Radka Komadina na mestu strokovnega direktorja. Za mesto poslovnega direktorja sta prispeli dve prijavi, za mesto strokovnega direktorja ena. Prijavila naj bi se bila tako Kovačić kot Komadina. Drugi prijavljeni za mesto poslovnega direktorja naj bi bil javnosti doslej neznani Rafko Medved, ki ima podjetje za podjetniško in poslovno svetovanje v Ljubljani.

Tako Dragan Kovačić kot Radko Komadina sta od sredine novembra lani vršilca dolžnosti v bolnišnici. Na to mesto ju je svet zavoda postavil po razrešitvi dotedanjega poslovnega in strokovnega direktorja Aleksandra Svetelška in Franca Vindišarja, ki ju je vodstvo bolnišnice odstavilo zaradi lanskoletne afere po zamenjavi identitete bolnikov na celjski urgenci, ki se je zgodila 7. septembra.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta