(VIDEO) Skrajno neprijeten trenutek: Nicole Kidman na rdeči preprogi jezno odrinila Salmo Hayek. Se res ne marata?

D.Ži
14.10.2024 11:25

Povsem običajno fotografiranje na modni reviji znamke Balenciaga se je izrodilo v škandal. Zdi se, da med zvezdnicama vlada velika napetost.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nicole Kidman se je pred modno revijo spričkala s Salmo Hayek.  
Profimedia

Na modni reviji znamke Balenciaga, ki je potekala v sklopu letošnjega pariškega tedna mode, se je zgodil zelo neprijeten trenutek med igralskima zvezdnicama Nicole Kidman in Salmo Hayek. Trenutek srečanja slavnih igralk je zaokrožil po družbenih omrežjih, mnogi pa se zdaj sprašujejo, ali med zvezdnicama res obstajajo napetosti.

Nicole in Salma sta na dogodku pozirali s pevko Katy Perry, vse tri zvezdnice so se objele. Nato je Salma želela spremeniti pozo, kar je Kidman zavrnila. Hayekova jo je poskušala objeti, igralka pa jo je odrinila.

Kidman je nato poljubila Perry na lice in se spričkala s Hayek, kot je razvidno iz videa, ki je postal viralen. Ko je Nicole odhajala, ji je Salma rekla: "Ja, prosim, nasvet." Na to je Nicole odgovorila: "Ne potrebuješ ga." Salma je odvrnila: "Potrebujem ga."

Salma je na Instagramu delila fotografije z modne revije, na eni pa je pozirala s Kidman. Kot zdaj pišejo tuji mediji, fotografija kaže, da med njima vladajo napetosti. Hayek se je na fotografiji komaj nasmehnila, Nicole pa je gledala v tla.

Mimogrede, to je bilo prvič, da so Nicole videli, odkar je sporočila žalostno novico, da je njena mama umrla, le nekaj ur preden bi morala prevzeti nagrado za najboljšo igralko za vlogo v "Babygirl" na beneškem filmskem festivalu. Na koncu Nicole nagrade ni prevzela osebno, saj se je morala vrniti v Avstralijo k svoji družini.

Salma Hayek je nad čudnim odzivom kolegice bila opazno presenečena.  
Profimedia

"Danes sem prispela v Benetke in kmalu zatem izvedela, da je moja lepa, pogumna mama, Janelle Ann Kidman, pravkar umrla. V šoku sem in moram k svoji družini, a ta nagrada je zanjo, oblikovala me je, vodila me je. Hvaležna sem, da lahko zdaj njeno ime izgovorim skozi Halino. Trk življenja in umetnosti je težak," je njene besede prebrala režiserka filma Halina Reijn.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta