(VIDEO) Najbolj vroč trend letošnjega poletja: Nohti v sončni barvi aperola

Bonbon Bonbon
26.07.2023 13:03

Kultni italijanski poletni koktajl je navdih za zelo razigrano, sočno in sončno manikiro.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Imamo nov poletni trend, vsaj kar se nohtov tiče. In navdihnilo ga je nekaj zelo slastnega, nekaj, kar povezujemo z ležernim večernim posedanjem na katerem od lepih italijanskih trgov, ali pa večerna osvežitev v zlatem soju zahajajočega sonca na kateri koli obmorski terasi. Zlato uro, kot trenutke večerno razžarjenega neba imenujejo instagramovski vplivneži, pogosto spremljajo kozarci, napolnjeni z oranžno-zlatim koktajlom, ki posnema barvo sončnega zahoda. Aperol! Gre za italijanski liker živo oranžnega odtenka, ki ga običajno mešamo s proseccom in mineralno vodo. Tako nastane priljubljena poletna pijača Aperol spritz.

Oranžna je barva poletja. In spominja na priljubljen osvežilni koktajl.
Profimedia

Ker je oranžna ena od barv, ki jih najbolj povezujemo s poletjem, je prav ta grenko-sladek koktajl citrusov letos eden od navdihov za poletno manikuro po vsem svetu. To je odtenek, ki lepo pristaja zagoreli polti. Tej barvi se ni mogla upreti niti hollywoodska zvezdnica Zendaya.

Svoje aperolsko žareče razigrane nohtke je pokazala na družabnih omrežjih in navdušila. Oranžna, tudi če vam ne uspe zadeti sončnega aperolskega odtenka, je tako nohtna barva sezone, z njo se lahko poigravate tudi v neštetih kombinacijah, pa naj bo to zelen, rumen, zlat ali ognjeno rdeč lak.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta