Vam primanjkuje idej? To so popolna darila za vsako astrološko znamenje

Urška Kereži
18.12.2019 06:03

Ljudi veselijo in zanimajo različne stvari, a če veste, kaj je oseba po horoskopu, vam lahko pomagamo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Če vam zmanjkuje idej za izvirna darila in potrpljenja ob prerivanju po natrpanih trgovinah, letos izbiro za najdražje prepustite astrologiji. Ker ta že tisočletja pozna vse značajske posebnosti in skrivnosti naših znamenj, se mirno zanesite, da bo presenečenje idealno.

Oven

So pogumni, uspešni, polni energije. Radi so aktivni in veliko časa preživijo na prostem. Ker so tudi impulzivni, so zanje zelo priročna darila, ki bodo prihranila čas. Aktivnemu in igrivemu ovnu zato podarite dogodivščino, športno ali posebno, tudi adrenalinsko doživetje, vstopnico za zabaviščni park, obisk koncerta, dolg izlet ali tečaj kikboksa.

Bik

Biki uživajo v dobrih stvareh in imajo res bogat, prefinjen okus, a cenijo tudi uporabna, praktična darila. Ne glede na ceno, rojeni v tem znamenju najbolj obožujejo občutke topline, luksuza in udobja. Nekaj odličnih idej? Mehak kopalni plašč, kuponček za dan v sprostitvenem centru, domače dišeče sveče, obisk restavracije. Če pa bi radi globlje segli v žep, konec tedna v luksuznem hotelu s popolno postrežbo bo zagotovo dosegel svoj namen: vesel nasmeh na obrazu bika.

Dvojčka

Zelo intelektualni, družabni in včasih malce neorganizirani. To so pridevniki, s katerimi bi najlažje opisali dvojčke. Radi delijo svoje ideje z drugimi, berejo in pišejo. So torej izjemno komunikativne osebe, zato so dobre ideje za darila tiste, ki jim komunikacijo še olajšajo, na primer kamera za skype ali slušalke za telefon. Ker imajo radi raznolikost, jih boste razveselili tudi s pisanim šalom ali večbarvnimi nogavicami za najbolj nore kombinacije, kar si jih lahko zamislite.

Shutterstock

Rak

Če katero astrološko znamenje res verjame, da je pozornost tista, ki šteje, je to rak. In v resnici ne dajo veliko na to, kako ogromno ter posebno je darilo, pomembno je, da je podarjeno iz srca, in verjemite - to nagonsko prepoznajo. Tisto, kar v resnici cenijo, je sentimentalno, povezano z lepimi spomini in toplimi čustvi. Odlična ideja je zato uokvirjena fotografija s skupnega izleta ali kar album. Razveselili se bodo tudi daril, povezanih z bivanjem, družino in opremo doma, kuharskih pripomočkov, posebnih začimb ali nenavadne posode.

Lev

Levinje so lahko dramatične in obožujejo pozornost, obenem pa so drzne, očarljive, obožujejo humor. Rdeča šminka in drzen nakit bosta poskrbela, da bodo zvezde zabave. Če želite poskrbeti še za obvezno dozo humorja, jih peljite na dober stand-up šov ali jim podarite nekaj, kar bo spodbudilo njihovo umetniško kreativnost, pri tem pa stavite na eleganco in veličastnost, ki sta ključ do uspeha. Ker radi tvegajo, so primerna tudi adrenalinska doživetja ali zanimive družabne igre ter igre na srečo.

Devica

Device ljubijo eleganco, hkrati pa to nebesno znamenje vlada "Hiši Zdravja". Tako bodo vesele bona za obisk fitnesa, odlične popotniške knjige ali kar pripomočka za boljše in lažje potovanje. Ker so glede daril skromne in ne pričakujejo presežkov, pa se najbolj razveselijo skupnega preživljanja časa ali pomoči, ki jim jo nekdo nameni.

Tehtnica

Tehtnice so družabne in okoli sebe obožujejo ljudi, zato jim podarite nekaj, kar jih bo spominjalo na prijateljstvo. Ob zanimivih knjigah, kot so dobre biografije, bodo vesele izdelkov za razvajanje ali nego telesa. Pravzaprav imajo rade vse, kar je lepo, mehko, toplo, bleščeče - odeja iz kašmirja ali pregrešen posladek, ki ga ni mogoče kupiti v bližnji trgovini.

Shutterstock

Škorpion

Skrivnostni škorpijoni imajo radi vse, kar je mračno, včasih že malo morbidno in na prvi pogled nima veliko skupnega z božičem in novim letom. A nič ne de, tudi zanje je mogoče najti odlično darilo: roman Stephena Kinga, obisk hiše strahov, ličen dnevnik za najbolj skrite misli, uganke ali taktične igre.

Strelec

Strelec je zelo povezan s filozofijo in religijo ter na nek način večni učenec. Zato je pravo darilo zanj hrana za njegove možgane. Zaposlite njegove misli z dobro družabno igro ali izletom, ki obeta pustolovščino. Prav tako bodo veseli vstopnic za kino ali gledališče ter napetega romana ali vstopnice za večer komičnih predstav.

Kozorog

Kozorogi so, ko gre za darila, dokaj zahtevni. Kajti oni niso zadovoljni z vsako stvarjo. Preveč svetleče in kričeče stvari ne pridejo v poštev, zato v prvi vrsti razmišljajte uporabno, a še vedno dovolj drago(ceno). Rojeni v tem znamenju cenijo unikatne predmete ročne izdelave. Nekaj, kar je posebno, kakovostno, z osebnim pečatom: biografija s podpisom avtorja, usnjena torbica z vgraviranim napisom ali denimo pivo iz ekskluzivne pivovarne ...

Shutterstock

Vodnar

Vodnarji so pravi vizionarji, ki težijo k napredku in tehnologiji. Če bi jih res radi razveselili, jim podarite nekaj, kar je najbolj v trendu in jim bo prav prišlo v vsakodnevnem življenju. Ker so misleci in inovatorji, jim na obraz prikliče nasmeh vse, kar je povezano s tehničnimi novostmi, unikatna dela, zanimive knjige ali odštekani tečaji, kot sta potapljanje in joga. Nikakor ne boste zgrešili tudi, če izberete nenavadne vezalke, dobro torbo ali bon za izdelavo tatuja.

Ribe

Ribe privlačijo domišljijski svet, umetnost, čustva in duhovnost, zato je vseeno, kaj jim boste podarili, dokler bo dar od srca, bodo vesele in cenile pozornost. A to, da največjo vlogo igrajo čustva, ne pomeni, da se ni treba potruditi. Pomislite na nekaj, kar jim bo v posebno veselje: uokvirjena skupna fotografija, doma pleten šal ali nogavice, dnevnik v usnjenih platnicah, lahko skuhate priljubljeno večerjo. Vse to so za ribe popolna darila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta