Slovenska vplivnica ogorčena, ker se oglaševalcu njeni nohti ne zdijo lepi: "Iskreno povem, da sem ostala šokirana"

D.Ži
18.04.2024 10:13

Vplivnica Ana se sprašuje, zakaj se nekomu naraven del telesa ne zdi dovolj estetski, in vztraja pri kratko ostriženih nohtih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Odkar živimo v dobi družbenih omrežij, vemo, da so nam spletni vplivneži pripravljeni v zameno za plačilo ali kompenzacijo prodati in promovirati karkoli, ne glede na komentarje, ki nato spremljajo tovrstne marketinško podkrepljene objave. Med promocijo izdelkov in storitev nam na široko odpirajo vrata v svoje domove, življenja, izpostavijo se tudi sami kot osebe. Ker je bitka za poslovne partnerje, oglaševalce neizprosna, včasih vplivneži vso krutost kapitalizma doživijo tudi na lastni koži. Včasih kakšnemu oglaševalcu preprosto niso dovolj všeč, kar je izkusila Ana Horvat, ki svoje vsebine objavlja na instagramovskem profilu sladka_banana. Razkrila je, da je pred tedni prejela odgovor podjetja, da fotografija njenih rok in nohtov ni estetsko sprejemljiva za Instagram. Tuhtala je, kaj bi lahko bilo tako zelo narobe in prišla do zaključka, da je to zato, ker njeni nohti "niso gelish, lakish, umetnish itn. ... ".

"Iskreno povem, da sem ostala šokirana, pa ne zato, ker sem dobila takšen komentar, ampak zato, ker smo prišli do tega, da komentiramo tudi tuje nohte!!! Haloo? Kaj je naslednje? Bomo puncam, ki nimajo umetnih trepalnic, govorili, da njihove naravne trepalnice niso lepe, ker niso goste? Zakaj so lepotni standardi iz leta v leto slabši?" je osupla. Pravi, da sicer tudi sama rada vidi lepe nohte, a se ji vsekakor ne zdi v redu nekomu napisati, da "tvoji naravni nohti niso estetsko sprejemljivi".

Sprašuje se, za koga njeni nohti niso sprejemljivi, objavila je tudi fotografijo svojih nohtov. "Morda niso estetsko sprejemljivi, vendar so moji in sem prav ponosna nanje," pravi. Dodaja, da še nikoli ni bila na estetski manikiri, saj se ji ta ne zdi ključnega pomena, prisega na kratko ostrižene.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta