(FOTO) V bikiniju je videti kot iz modne revije: Lepa mariborska vplivnica te dni zažiga na Zanzibarju

D.Ži
20.02.2024 11:00

Vrhunska postava, lepe kopalke in dih jemajoči plažni razgledi. Znana Mariborčanka te dni s svojimi najdražjimi uživa v afriškem raju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Med brskanjem po družbenih omrežjih pogosto vzdihujemo od pogledu na bleščeča življenja, vznemirljiva potovanja in brezhibne videze tujih vplivnežev, a tokrat je našo pozornost pritegnil kar mariborske gore list. Medtem ko v Sloveniji čakamo, da mlačna zima čim prej mine in se spremeni v pravo pomlad, je lepa Anja Cimerman, znana mariborska spletna vplivnica, sicer pa poslovna ženska, spakirala kovčke in z družino odpotovala na večno sončni Zanzibar, ki je v zadnjih letih postal ena najljubših slovenskih dopustniških destinacij.

Slovencev tam kar mrgoli, a k sreči eksotični tanzanijski otok nudi dovolj kilometrov peščenih plaž, da je prostora za vse. 

Lepa mamica dveh otrok je s svojimi sledilci delila nekaj počitniških utrinkov, pri tem pa ni ostalo neopaženo, kako vrhunsko je videti v kopalkah. "Življenje je zdaj," je pripisala eni od fotografij.

Predstavila je nekaj različnih modelov - črn bikini, črno-bel bikini in črne enodelne kopalke. Kot kaže, sta s partnerjem na Zanzibarju proslavila tudi prvih skupnih deset let. Specialistka za digitalni marketing se s svojimi najdražjimi te dni očitno res nahaja sredi raja. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta